13 Apr 2014
United Tongeren  -  KV Sasja  22 – 18
In vergelijking met vorig weekend onderging Sasja een positieve metamorfose. Het bracht tegen United Tongeren niet altijd academisch handbal, maar gaf wel blijk van inzet en meer kampgeest dan in de eerste playoffwedstrijd. Dat resulteerde in een verdiende overwinning, want het stond doorlopend op voorsprong. Meteen heeft Sasja hiermee duidelijk gemaakt dat het toch nog een woordje wil meepraten in de resterende wedstrijden in de eindronde.
07 Apr 2014

KV Sasja 2 - Kreasa Houthalen 25 - 17
Sasja 2 is na drie van de zes playoffwedstrijden al mathematisch zeker van promotie naar 1e nationale. Het versloeg zelf op eigen terrein Kreasa Houthalen en door de overwinning van Waasmunster op Brussels is de promotie nu al een feit. Alleszins een knappe prestatie van de Sasjabeloften en van coach Alex Jacobs, maar een succes waarin we toch ook wijlen Jean Van de Kerkhove willen betrekken, want zijn aandeel in de coaching tijdens de heenronde mag bij deze toch ook niet vergeten worden.

05 Apr 2014

KV Sasja - Initia Hasselt 16 - 25
Slechts tien namen, waaronder een zieke Ivan Kopljar, bij Sasja op het wedstrijdblad bij aanvang van de wedstrijd. Aan de kant zaten een aantal gekwetsten (Groff, Meulders, J. Roelants, Op de Kamp), een geschorste (Dubois) en verder nog enkele spelers (o.a. Theyssens, Kostic, Lamberigts, Soetaert, Brems) die niet konden gebruikt worden, omdat ze vandaag moeten aantreden met de 2e ploeg. Om dan te kunnen opboksen tegen een volledig Initia Hasselt, moet iedereen honderd procent fit en top zijn en dat was dus helaas niet het geval. Voor Hasselt dat op titelkoers lijkt te zitten, al kenden de bezoekers ook hun mindere momenten, was Sasja in deze omstandigheden een makkelijke prooi.

01 Apr 2014

Na Mike Tadey en Arne Schonkeren maakt ook een derde speler van het huidige Sporting Nelo de overstap naar KV Sasja.
Het gaat om de 25-jarige Dimitri van den Hoed. Deze talentvolle linkerhoekspeler is 1,78 m groot, weegt 78 kg en is afkomstig uit Rotterdam.


Page 1 of 15


 
 

Sasja tag's Cloud

Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013

Topscoorders

1ste Nationale
1. Qerimi (Sporting Nelo) 49
4.

K Jacobs(KV Sasja)

73
2de Nationale
1. Goffin (Grace-Holl...) 47
10. Kostic(KV Sasja)   27