19 Sep 2014

Zaterdag 20 september 2014  -  Sporthal De Heuf om 20u00

Morgen gaat Sasja in Panningen op bezoek bij Targos Bevo op zoek naar de eerste twee punten in de BENE-League. Er staat onze jongens in Sporthal De Heuf een allesbehalve gemakkelijke opgave te wachten, want Bevo is de regerende kampioen van Nederland en wordt ook beschouwd als één van de favorieten  voor de eerste titel in de BENE-League.
We zullen dus wat vocale steun kunnen gebruiken en we hopen daarom dat toch een groot aantal van onze supporters de verplaatsing naar Panningen zullen maken. De afstand is overigens gelijk aan een verplaatsing naar Beyne, Visé of Doornik.

De spelersbus vertrekt om 16u30 op parking Sorghvliedt en mogeljk zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Voor wie met de wagen gaat: Sport - en Evenementencentrum De Heuf, Wilhelminastraat 44, 5981 XW Panningen

14 Sep 2014

HK Waasmunster  -  KV Sasja 2     17 - 17

De eerste wedstrijd van Sasja 2 in 1e nationale is op een gelijkspel geëindigd. Sasja ging goed van start en stond zowat halfweg de eerste helft met 3-7 voor. Mogelijk dachten sommigen al dat de buit reeds binnen was, want men liet de teugels ietwat vieren. HKW wist hiervan te profiteren en werkte nog voor de rust de achterstand weg. Meer zelfs, het ging de pauze in met de geringe voorsprong van 9-8.

11 Sep 2014

KV SASJA - UNITED TONGEREN  22 - 26
Sasja is er in een goed gevuld Sorghvliedt niet in geslaagd om zijn eerste opdracht in de BENE-League, de  gloednieuwe Belgisch-Nederlandse competitie, tot een goed einde te brengen. Ondanks een vijftal gemiste kansen en het uitvallen van Kevin Jacobs na een twintigtal minuten, stond het halfweg nog met 14-10 voor. Na de rust hield de thuisploeg nog een tiental minuten goed stand, maar dan kroop Tongeren alsmaar dichterbij en kwam na driekwart wedstrijd voor het eerst op voorsprong. Het gaf die vervolgens ook niet meer uit handen en ging hierdoor met twee belangrijke punten aan de haal.
01 Sep 2014

Afgelopen weekend stonden er weer enkele oefenwedstrijden op het programma.

KV Sasja 2 heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd gespeeld op en tegen Hellas Den Haag. Onze jongens behaalden een ruime 16-25 overwinning.

KV Sasja 1 nam op zondag deel aan de Palingcup in het mooie Nederlandse Volendam. Een tornooi dat gespeeld werd in wedstrijden van 2 x 15 minuten met als tegenstanders Fiqas Aalsmeer, Kras Volendam en Hurry-Up.

Page 1 of 17


 
 

Sasja tag's Cloud

Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013

Topscoorders

1ste Nationale
1. Qerimi (Sporting Nelo) 49
4.

K Jacobs(KV Sasja)

73
2de Nationale
1. Goffin (Grace-Holl...) 47
10. Kostic(KV Sasja)   27