14 Sep 2014

HK Waasmunster  -  KV Sasja 2     17 - 17

De eerste wedstrijd van Sasja 2 in 1e nationale is op een gelijkspel geëindigd. Sasja ging goed van start en stond zowat halfweg de eerste helft met 3-7 voor. Mogelijk dachten sommigen al dat de buit reeds binnen was, want men liet de teugels ietwat vieren. HKW wist hiervan te profiteren en werkte nog voor de rust de achterstand weg. Meer zelfs, het ging de pauze in met de geringe voorsprong van 9-8.

11 Sep 2014

KV SASJA - UNITED TONGEREN  22 - 26
Sasja is er in een goed gevuld Sorghvliedt niet in geslaagd om zijn eerste opdracht in de BENE-League, de  gloednieuwe Belgisch-Nederlandse competitie, tot een goed einde te brengen. Ondanks een vijftal gemiste kansen en het uitvallen van Kevin Jacobs na een twintigtal minuten, stond het halfweg nog met 14-10 voor. Na de rust hield de thuisploeg nog een tiental minuten goed stand, maar dan kroop Tongeren alsmaar dichterbij en kwam na driekwart wedstrijd voor het eerst op voorsprong. Het gaf die vervolgens ook niet meer uit handen en ging hierdoor met twee belangrijke punten aan de haal.
01 Sep 2014

Afgelopen weekend stonden er weer enkele oefenwedstrijden op het programma.

KV Sasja 2 heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd gespeeld op en tegen Hellas Den Haag. Onze jongens behaalden een ruime 16-25 overwinning.

KV Sasja 1 nam op zondag deel aan de Palingcup in het mooie Nederlandse Volendam. Een tornooi dat gespeeld werd in wedstrijden van 2 x 15 minuten met als tegenstanders Fiqas Aalsmeer, Kras Volendam en Hurry-Up.

27 Aug 2014

Zoals jullie ondertussen weten start de Bene League op 13 september met de topper KV Sasja - United Tongeren. We organiseren voortaan ook regelmatig een Businessclub met een uitgebreid en zeer verzorgd menu. U wordt verwacht om 18u voor het aperitief. 

Apertitiefhapjes
Tomatenroomsoep
Koud & warm buffet
Gaiameloen met Parma- of Gandaham
Waaier van gerookte vissoorten
Minibroodjes
Kalkoenstoofpotje
Tongrolletjes met kreeftensaus
Pommes duchesses met prei
Groentenassortiment
Dessert

Inschrijven kan tot 8 september door onderstaand formulier in te vullen en door te mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Download hier het inschrijvingsformulier.

Page 1 of 17


 
 

Sasja tag's Cloud

Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013

Topscoorders

1ste Nationale
1. Qerimi (Sporting Nelo) 49
4.

K Jacobs(KV Sasja)

73
2de Nationale
1. Goffin (Grace-Holl...) 47
10. Kostic(KV Sasja)   27