27 Jul 2014

 

U heeft dit natuurlijk al eerder op onze website of facebookpagina kunnen lezen, maar bij deze willen wij als bestuur toch graag nog een warm welkom heten aan onze nieuwelingen Mike Tadey, Toby Trouw, Dimitri van den Hoed, Arne Schonkeren en Barend Geens en natuurlijk ook aan Jeffrey Jacobs die terug thuis komt ;-)

27 Jul 2014

Op maandag 28 juli beginnen onze jongens aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Binnen enkele weken organiseren we dan ook een Internationaal Handbaltornooi in het kader van deze voorbereiding. Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 augustus zal dit plaats vinden in Sporthal Sorghvliedt te Hoboken, onze thuisbasis. De inkom bedraagt slechts 5€ per dag of 10€ voor het ganse tornooi, daar moet U het dus niet voor laten.

Om ook de innerlijke mens te sterken richten we op zaterdag 23 augustus vanaf 17u een BBQ in. De inschrijving voor de BBQ bedraagt 15€. Daarvoor krijgt U 3 stukken vlees, groenten, brood en sauzen. Inschrijven kan via E-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

08 Jul 2014

Bespaar van €45 tot €100

Als Sasjabestuur denken we nu reeds aan de competitie 2014-2015, die met de invoering van de BENE-League toch wel een bijzondere nieuwigheid in petto heeft. In het kader van die BENE-League speelt Sasja van september tot eind februari 14 topwedstrijden tegen de 4 topteams uit Nederland (Volendam, Limburg Lions, Aalsmeer en Bevo) en de Belgische topteams Hasselt, Tongeren en Bocholt.

Sasja 2, onze beloften, promoveerden naar 1e nationale en werken in diezelfde periode de Belgische competitie af in ’s lands hoogste reeks. Nadien volgen de playoffs, met de vier BENE-Leagueploegen én de eerste twee uit de nationale competitie.

18 May 2014
United Tongeren  -  KV Sasja    32 - 31
In een bijzonder sportief betwiste wedstrijd om de derde en vierde plaats, trok United Tongeren aan het langste eind. Het versloeg KV Sasja met het kleinste verschil. Voor een wedstrijd die, behalve voor de statistieken, geen enkel belang meer had was de Eburons Dome dan ook slechts matig gevuld. Nochtans kregen de toeschouwers nog een vrij aangename wedstrijd voorgeschoteld. Alsof het vooraf was afgesproken, lieten beide coaches een aantal basisspelers op de bank gedurende de gehele of het grootste gedeelte van de wedstrijd. Hierdoor kregen een aantal jongeren ruim speelgelegenheid; zo werkte Sasja zowat de gehele tweede helft af met een quasi volledige beloftenploeg, op uitzondering van Ivan Kopljar, die in zijn laatste match de zestig minuten mocht volmaken.

Page 1 of 16


 
 

Sasja tag's Cloud

Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013

Topscoorders

1ste Nationale
1. Qerimi (Sporting Nelo) 49
4.

K Jacobs(KV Sasja)

73
2de Nationale
1. Goffin (Grace-Holl...) 47
10. Kostic(KV Sasja)   27