08 Jul 2014

Bespaar van €45 tot €100

Als Sasjabestuur denken we nu reeds aan de competitie 2014-2015, die met de invoering van de BENE-League toch wel een bijzondere nieuwigheid in petto heeft. In het kader van die BENE-League speelt Sasja van september tot eind februari 14 topwedstrijden tegen de 4 topteams uit Nederland (Volendam, Limburg Lions, Aalsmeer en Bevo) en de Belgische topteams Hasselt, Tongeren en Bocholt.

Sasja 2, onze beloften, promoveerden naar 1e nationale en werken in diezelfde periode de Belgische competitie af in ’s lands hoogste reeks. Nadien volgen de playoffs, met de vier BENE-Leagueploegen én de eerste twee uit de nationale competitie.

18 May 2014
United Tongeren  -  KV Sasja    32 - 31
In een bijzonder sportief betwiste wedstrijd om de derde en vierde plaats, trok United Tongeren aan het langste eind. Het versloeg KV Sasja met het kleinste verschil. Voor een wedstrijd die, behalve voor de statistieken, geen enkel belang meer had was de Eburons Dome dan ook slechts matig gevuld. Nochtans kregen de toeschouwers nog een vrij aangename wedstrijd voorgeschoteld. Alsof het vooraf was afgesproken, lieten beide coaches een aantal basisspelers op de bank gedurende de gehele of het grootste gedeelte van de wedstrijd. Hierdoor kregen een aantal jongeren ruim speelgelegenheid; zo werkte Sasja zowat de gehele tweede helft af met een quasi volledige beloftenploeg, op uitzondering van Ivan Kopljar, die in zijn laatste match de zestig minuten mocht volmaken.
15 May 2014
Zaterdag 20u15  -  Eburons Dome Tongeren
Zaterdag spelen United Tongeren en KV Sasja nog een laatste wedstrijd om uit te maken wie er uiteindelijk de competitie afsluit op de derde plaats. Het is een verplicht nummer en het is nog maar de vraag of beide ploegen er nog veel zin in hebben. Het is wat ons betreft een beetje een overbodige wedstrijd, maar mogelijk willen de spelers er toch nog het beste van maken en krijgen we alsnog een aangename en vooral sportieve wedstrijd te zien, die hopelijk voor beide teams geen gekwetsten oplevert. 
Na deze wedstrijd mogen de spelers er even de riem afleggen en aan vakantie beginnen denken. Wel krijgt iedereen een persoonlijk oefenprograma mee voor tijdens de maanden juni en juli. De voorbereiding voor het volgende seizoen begint op maandag 28 juli.
Wie in Tongeren de wedstrijd om de derde plaats wil bijwonen, kan met de spelersbus mee (vertrek om 17u00 aan Sorghvliedt). Voor wie met de wagen komt, is dit het adres: Eburons Dome, Vrijheidsweg 9 in 3700 Tongeren.
06 May 2014

Gisteren heeft KV Sasja ook een overeenkomst bereikt met Jeffrey Jacobs. Na enkele seizoenen het mooie weer te hebben gemaakt bij Initia Hasselt keert Jeffrey terug naar zijn club van oorsprong. We zijn uiteraard tevreden dat ook deze transfer is afgerond en dat Jeffrey volgend seizoen terug de kleuren van Sasja zal verdedigen. Dat we met Jeffrey een topspeler binnen halen, die een stevige versterking betekent voor Sasja, lijdt geen twijfel. Welkom thuis Jeffrey.
Na de eerdere akkoorden met Mike Tadeij, Dimitri Van den Hoed en Toby Trouw is, met de komst van Jeffrey Jacobs, de kern voor volgend seizoen volledig.

Eerder deze week heeft Sasja ook Kris Moens ingelijfd. Kris was het voorbije seizoen T2 bij HC Rhino en hij zal zich het komende seizoen bij Sasja bezig houden met trainingen en coaching van Sasja 2. Met deze heten we Kris dan ook hartelijk welkom bij de Sasjafamilie en wensen hem alvast veel succes bij zijn nieuwe opdracht.

Page 1 of 16


 
 

Sasja tag's Cloud

Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013

Topscoorders

1ste Nationale
1. Qerimi (Sporting Nelo) 49
4.

K Jacobs(KV Sasja)

73
2de Nationale
1. Goffin (Grace-Holl...) 47
10. Kostic(KV Sasja)   27