20 Apr 2014

Kreasa Houthalen - KV Sasja 2  30-33

KV Sasja 2 moest op verplaatsing naar Houthalen. Indien ze 1 punt haalden zouden ze zeker kampioen zijn. Ze zijn hier in geslaagd door een mooie 30-33 overwinning. Een prachtige prestatie van het team en begeleiding. De zege werd opgedragen aan Jean van de Kerkhove, de trainer, coach,begeleider en vriend van de tweede ploeg voor jaren. Zonder hem hadden vele van onze jongens het nooit zo ver geschopt.
Een dikke proficiat een allen :-)

Bekijk het verslag van ATV hier. 

20 Apr 2014

Achilles Bocholt – KV Sasja 30 – 27

Twee ploegen die moesten winnen om nog aanspraak te maken op de titel, twee teams die er voor wilden gaan, een gelijke ruststand, een gelijk opgaande wedstrijd en een kloof van nooit meer dan 3 doelpunten. Bocholt – KV Sasja in een notedop. Na 60 minuten had een gelijkspel billijker geweest, maar de handbal- of de Paasgoden hebben er jammer genoeg anders over beslist.

13 Apr 2014

United Tongeren - KV Sasja 22 – 18
In vergelijking met vorig weekend onderging Sasja een positieve metamorfose. Het bracht tegen United Tongeren niet altijd academisch handbal, maar gaf wel blijk van inzet en meer kampgeest dan in de eerste playoffwedstrijd. Dat resulteerde in een verdiende overwinning, want het stond doorlopend op voorsprong. Meteen heeft Sasja hiermee duidelijk gemaakt dat het toch nog een woordje wil meepraten in de resterende wedstrijden in de eindronde.

07 Apr 2014

KV Sasja 2 - Kreasa Houthalen 25 - 17
Sasja 2 is na drie van de zes playoffwedstrijden al mathematisch zeker van promotie naar 1e nationale. Het versloeg zelf op eigen terrein Kreasa Houthalen en door de overwinning van Waasmunster op Brussels is de promotie nu al een feit. Alleszins een knappe prestatie van de Sasjabeloften en van coach Alex Jacobs, maar een succes waarin we toch ook wijlen Jean Van de Kerkhove willen betrekken, want zijn aandeel in de coaching tijdens de heenronde mag bij deze toch ook niet vergeten worden.

Page 1 of 15


 
 

Sasja tag's Cloud

Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013

Topscoorders

1ste Nationale
1. Qerimi (Sporting Nelo) 49
4.

K Jacobs(KV Sasja)

73
2de Nationale
1. Goffin (Grace-Holl...) 47
10. Kostic(KV Sasja)   27