01 Sep 2014

Afgelopen weekend stonden er weer enkele oefenwedstrijden op het programma.

KV Sasja 2 heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd gespeeld op en tegen Hellas Den Haag. Onze jongens behaalden een ruime 16-25 overwinning.

KV Sasja 1 nam op zondag deel aan de Palingcup in het mooie Nederlandse Volendam. Een tornooi dat gespeeld werd in wedstrijden van 2 x 15 minuten met als tegenstanders Fiqas Aalsmeer, Kras Volendam en Hurry-Up.

27 Aug 2014

Zoals jullie ondertussen weten start de Bene League op 13 september met de topper KV Sasja - United Tongeren. We organiseren voortaan ook regelmatig een Businessclub met een uitgebreid en zeer verzorgd menu. U wordt verwacht om 18u voor het aperitief. 

Apertitiefhapjes
Tomatenroomsoep
Koud & warm buffet
Gaiameloen met Parma- of Gandaham
Waaier van gerookte vissoorten
Minibroodjes
Kalkoenstoofpotje
Tongrolletjes met kreeftensaus
Pommes duchesses met prei
Groentenassortiment
Dessert

Inschrijven kan tot 8 september door onderstaand formulier in te vullen en door te mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Download hier het inschrijvingsformulier.

25 Aug 2014

KV Sasja  -  United Tongeren   28 - 28

Sasja moest in de zijn laatste wedstrijd genoegen nemen met een gelijkspel tegen Tongeren. Sasja leidde de ganse wedstrijd, maar kon niet verhinderen dat de bezoekers ultiem toch op gelijke hoogte kwamen, mede misschien doordat de Hobokenaren het in de tweede helft moesten stellen zonder topscoorder Jeffrey Jacobs (licht gekwetst aan de elleboog). Het gelijkspel was echter voldoende om de tornooizege op zak te steken. Sasja behaalde 5 punten, Red Boys 4 en Tongeren 3. Het Nederlandse Aalsmeer eindigde laatste met 0 punten.

24 Aug 2014

KV Sasja  -  Red Boys Differdange    31 - 25

Sasja heeft op het eigen tornooi ook zijn tweede wedstrijd gewonnen, nu tegen het Luxemburgse Red Boys uit Differdange. Sasja leverde een meer dan behoorlijke prestatie en leed duidelijk minder balverlies dan op vrijdag. Het bouwde in het begin van de tweede helft een voorsprong uit van vijf doelpunten, maar rond de 45e minuut waren de bezoekers terug genaderd tot op één puntje. In het laatste kwartier zette de thuisploeg echter de puntjes op de i en won verdiend ook deze partij.

Page 1 of 17


 
 

Sasja tag's Cloud

Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013

Topscoorders

1ste Nationale
1. Qerimi (Sporting Nelo) 49
4.

K Jacobs(KV Sasja)

73
2de Nationale
1. Goffin (Grace-Holl...) 47
10. Kostic(KV Sasja)   27